MORE

iROBOT face curat in locul tau!

Curatenia a fost intotdeauna o sarcina de care multi incercam sa scapam cat mai repede, desi ne place sa stam intr-un spatiu cat mai curat si ordonat. Ideal ar fi sa faca altcineva curat in locul nostru si sa scapam de aceasta povara. Iata ca visele nu sunt asa de departe pe cat par cu noul iRobot Roomba 980.

Te-ai saturat de aspiratoarele greoaie si care fac mult zgomot? Ei bine, solutia este cat se poate de simpla. Noutatile in tehnologia de electrocasnice sunt din ce in ce mai multe si se dezvolta cu o rapiditate careia iti este chiar greu sa ii tii pasul. iRobot este un aspirator inteligent care face curat in locul tau, in timp ce tu te pregatesti sa iesi cu prietenii, pregatesti cina sau, pur si simplu, te relaxezi uitandu-te la televizor sau citind o carte.

Aspiratorul este alcatuit din mai multi senzori, astfel incat el detecteaza obstacolele si mobila, evitand blocarea lui intr-un anumit spatiu sau caderea pe scari,  Senzorii creeaza o mapa a obstacolelor pe care trebuie sa le ocoleasca, si astfel nu esti nevoit sa ii urmaresti activitatea.  Aceasta tehnologie a fost denumita vSLAM.

Autonomia bateriei este de aproximativ 2 ore, dupa care, daca treaba nu este terminata, o poti pune la incarcat si refolosi. Puterea lui iRobot este de 10 ori mai mare decat a unui aspirator normal pentru a-ti oferi o curatare performanta. Chiar si murdaria adanc impregnata in covoare poate fi considerata istorie. Aspiratorul foloseste un sistem de curatare in trei faze, numit AeroForce, prin intermediul caruia periajul covoarelor se realizeaza delicat si eficient.

Cu ajutorul aplicatiei de pe telefon, poti controla functiile lui iRobot din orice loc ai fi. Ai posibilitatea sa controlezi si sa programezi aparatul pentru ca tu sa stai fara griji iar rezultatele sa fie exact cele pe care le astepti.

[IROBOT]

Related Articles

Back to top button
Close
Close