Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

300 de milioane de dolari vor fi investiti de Intel in „diversitate tehnologica”

/
/
/
/
image

Intel intentioneaza sa investeasca 300 de milioane de dolari in diversitatea tehnologica in urmatorii cinci ani. Intr-un anunt facut la CES 2015, compania a declarat ca obiectivul sau pe termen lung este „de a rezolva problemele reale si de a oferi experientele dorite cu adevarat de consumatori si mediile de afaceri”. Explicatii a oferit insusi directorul general al Intel, Brian Krzanich: „Pentru a face acest lucru, trebuie ca noi sa fim varful de lance in cresterea diversitatii si includerea ei in tehnologie”.

„Femeile si minoritatile slab reprezentate vor continua sa joace un rol covarsitor  ca si categorii de consumatori, persoane influente, creatori si lideri”. Ce inseamna asta? Ca initiativa „Diversity in Technology” se adreseaza in principal femeilor si grupurilor de ingineri din randurile minoritatilor slab reprezentate – aceste persoane reprezinta prioritate la angajare si retinere pe posturi, precum si la sustinerea de proiecte. In plan extern, compania intentioneaza sa finanteze programe pentru a sprijini reprezentarea pozitiva in sanul gamingului si al tehnologiei, printre partenerii care se vehiculeaza deja fiind International Game Developers Association, E-Sports League, National Center for Women in Technology, CyberSmile Foundation etc.

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar