Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

3 Motive pentru care frigiderul tau se strica

/
/
/
/
image

Frigiderul este unul dintre aparatele electrocasnice aflat în mod constant sub stres: motorul și pompa sunt în funcțiune continuă și prin urmare, sunt expuse la diverse defecțiuni care necesită reparații.

Foarte des problemele provin din întreținerea defectuoasa: necuratarea la timp a ghetii care face imposibila inchiderea usilor.

Una dintre cele mai frecvente probleme pentru frigidere este freonul. Frigul frigiderului este generat de o serpentină de răcire, care conține în interiorul său un gaz natural numit freon, care, pus sub presiune, scade temperatura. Lipsa acestui gaz nu mai permite frigiderului să se răceasca suficient.

Garniturile pentru închiderea ușii sunt foarte utile pentru menținerea temperaturii interne a frigiderului. In cazul în care acestea slabesc, aerul cald intra în frigider, ceea ce va rezulta in acumularea de foi de gheață sau chiar de apa.

 

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar