PC&Consoles

Ai la dispozitie peste 3 de minute de gameplay pentru Titanfall 2 sa-ti faci o idee despre joc

Primul Titanfall a avut o groaza de idei bune, dar o executie lamentabila, lipsind acel ceva care sa tina in fata monitorului sau televizorului hoardele de gameri. Nu a fost acel Halo smasher sau COD killer pe care EA l-au asteptat.

Titanfall 2 se pare ca doreste sa indeparteze orice dubiu vis-a-vis de titlu, introducand intr-un final o campanie cu un fir narativ, dar si o promisiunea ca au luat aminte plangerile fanilor.

Daca pana acum nu prea am fost rasfatati cu un festin vizual, atunci cand vine vorba de gamplay, oferta fiind saracaciosa pana in acest moment, un youtuber numit Titanfall Legends a uploadat un clip de aproape patru minute de multiplayer nealterat. Astfel putem vedea cum si ce ne rezeva viitorul, cu toate ca se pare ca anumite momente cheie au fost taiate intentionat.

Clipul ascunde o groaza de surprize, cateva mecanici noi de gameplay si se pare ca si armele au fost cat de cat balansate. Pe langa asta, luptele par mult mai interactive, cu mult mai multe optiuni de abordare. Este foarte posibil ca acest Titanfall 2 sa fie pentru Respawn Entertaiment fie un cantec de lebada, fie inceputul unei francize. Ramane de vazut la data lansari jocului.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button