MORE

3.2 milioane de jucatori online, zilnic in Destiny!

Chiar daca doriti sa credeti sau nu, Destiny se ridica la nivelul hype-ului, si nu exista nici o urma de indoiala ca are multi jucatori angrenati in poveste.

Bungie a dezvaluit ca hibridul intre shooter si joc online de role-playing a reusit sa adune 3.2 milioane de jucatori pe zi in luna ce a trecut de la lansare, asta avand in vedere ca un rival robust precum World of Warcraft are 6.8 milioane de useri. Aceste cifre sunt cu mult mai bune fata de perioada similara pe care a vazut-o compania pentru Halo 3 si Halo: Reach combinate, asa ca absenta unei francize familiare, in mod evident nu sperie userii.

Oamenii joaca Destiny timp de 3 ore pe zi, impartite in aproximativ 2 sesiuni si s-au logat de aproximativ 21 de ori fiecare de cand a fost lansat jocul luna trecuta. Asta nu se va compara cu timpul petrecut de jucatorii dedicati de role-player, dar este clar ca jocul nu acumuleaza praf in hard driverurile jucatorilor. Asa ca, in ciuda criticilor, Destiny este un succes! Acum vrem content, draga Bungie! Nu doar cifre!

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button