GamingPC&ConsolesȘtiri IT

2K Games renunță la GeForce Now

Exodul continuă

GeForce Now continuă să aibă probleme din cauza faptului că industria jocurilor tot nu prea înțelege despre ce este vorba.

Termenul „serviciu de streaming pentru jocuri” continuă să genereze imagini mentale cu un „Netflix al jocurilor” cel îți permite să joci ce vrei cu un abonament lunar. Asta nu a fost de folos până acum celor de la Nvidia, deoarece serviciul lor de streaming pentru jocuri nu este tocmai asta. Iar cea mai recentă companie care nu pare să fi prins ideea este 2K Games. Această divizie a Take Two Interactive și-a retras de pe GeForce Now.

Asta înseamnă că Bioshock, XCOM, Civilization și cam orice altceva era disponibil pe acolo nu mai poate fi butonat prin GeForce Now. Nvidia încearcă în acest moment să ajungă la un acord cu 2K prin care jocurile lor să revină.

Iarăși, trebuie subliniat că GeForce Now nu oferă jocurile spre vânzare, închiriere, leasing, sau cine mai știe ce. Jocurile sunt disponibile doar dacă sunt deja cumpărate de utilizator pe alte servicii precum Steam.

Nvidia a prezis că astfel de incidente se vor întâmpla în următoarele săptămâni, evident știind că vor avea probleme de când au început să ceară o taxă lunară pentru închirierea de PC-uri virtuale capabile să Ray Tracing și toate cele.

[Nvidia]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button