MORE

2Dark, un nou joc de la creatorul genului Survival-Horror

Dupa cum bine stiti, genul Survival-Horror a inceput in 1992 cu lansarea lui Alone in the Dark. Oricine spune altfel se inseala. Iar acel joc excelent a fost proiectat de un anume Frédérick Raynal, care acum revine cu 2Dark.

Spre deosebire de creatia sa anterioara, din cauza careia am avut jocuri precum Resident Evil si Silent Hill, 2Dark este un joc de groaza 2D. Unul la care nu esti terorizat de creaturi ce arata de parca un sobolan si un urs au avut un accident genetic nefericit, ci de criminali in serie.

In 2Dark vei controla un individ numit Smith, a carui obiectiv este sa cutreiere prin nivele felurite, salvand copii din mainile unor indivizi care arata de parca au iesit din Manhunt. Vei face asta predominant prin furisat, nu prin impuscarea a tot ce misca. Daca inamicul te va detecta, te poti astepta ca ca lucruri rele sa e intample foarte rapid.

2Dark se afla in acest moment abia in faza beta, disponibil pe pagina oficiala a producatorului Gloomywood, si are chiar un editor, numit Gloomy Voxel Editor, care permite realizarea de nivele proprii. O data de lansare exacta nu a fost anuntata, doar ca va fi disponibil prin anul 2016.

[Eurogamer]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Related Articles

Back to top button
Close
Close