PC&Consoles

25 de jocuri realizate cu ajutorul Project Spark

Project Spark este unul dintre cele mai versatile unelte realizate publicate de catre Microsoft Studios. Sa il numesti un tool senzational pentru a realiza jocuri este prea putin, gamerii reusind sa puna cap la cap adevarate aventuri folosind Spark.

De la prima aparitie in anul de gratie 2013, pana in prezent, jocul a evoluat foarte mult, rezultatul fiind un titlu cizelat si ajustat pentru a putea oferi celui care il incearca toate uneltele necesare pentru a realiza jocul viselor lui. Sau cel putin ce te lasa jocul, pentru ca pana la urma esti limitat de imaginatia ta, nu de jocul in sine.

Chiar daca are, in ochii unora, prea putine unelte, in jurul lui Project Spark s-a creat o adevarata comunitate de pasionati, care culmea, realizeaza jocuri care mai de care mai diverse si mai indraznete.

Astfel, canalul de Youtube dedicat Project Spark a pus cap la cap o lista de 25 de creatii in joc, unele dintre ele aratand chiar bine, avand ceva complexitate, ba chiar introducand elemente narative complicate, voice over si nu in ultimul rand, cinematice.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button