Gaming

2048 – Usor dar greu!

2048 este un puzzle usor si totusi… greu. Trebuie sa uniti patratelele cu numere pana ajungeti la suma de 2048. Cu cat faceti mai multe mutari  fara sa uniti numerele identice cu atat mai multe numere apar pe ecran.Jocul nu are o limita de timp sau de miscari care pot fi facute.In caz ca ati facut o gresala,exista optiunea de Undo care poate fi folosita o singura data.

Pe partea de grafica si de sunet nu sunt prea multe de spus, grafica este minimalista iar sunetul este aproape absent. Exista in setari o optiune de a activa un pacanit cand faceti o mutare.Jocul este free to play, dar din cand in cand mai apare cate o reclama in el care poate fi inchisa fara probleme. Jocul dispune de un Leaderboard unde puteti vedea scorurile altor jucatori. Recomand jocul cand sunteti la birou si nu aveti ce face. De exemplu va puteti lua la intrecere cu colegii sa vedeti care are intelectu’ mai mare.

Care este scorul cel mai mare scos de voi?Puteti scrie in sectiunea de comentarii a siteului.

Jocul poate fi descarcat de pe Google Play Store : 2048, dar are si varianta online care poate fi accesata aici 2048 Online .

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

9 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button