Gaming

2018 – Anul in care urmeaza sa construim orase pe Marte (Virtual Evident)

Paradox Interactive sunt pusi pe anunturi astazi, publisher-ul anuntand recent jocul BattleTech, urmat de un city builder pe Marte.

Discutam doar de un trailer de anunt aici, dar, pana una alta, este primul proiect de acest gen care vine de la un publisher renumit, care are ceva city buildere si strategii de succes in palmares. In concluzie s-ar putea sa discutam de un potential nou domeniu in care gamerii sa isi extinda orasele.

Daca pana acum Pamantul a fost locatia favorita, Marte nu prea s-a bucurat de atat popularitate, locatia fiind inedita, dar nu neexplorata in gaming pana acum.

„În jocul Surviving Mars, jucătorii vor conduce un efort de colonizare pe suprafața planetei Marte, de la primele rute și vor furniza materie prima pentru construirea unor habitate adecvate pentru coloniștii curajoși de pe Pământ. Fiecare colonist va fi vital pentru misiune, pe măsură ce coloniile se luptă să castige un punct de sprijin în cazul în care mediul este ostil și resursele sunt rare „, spune comunicatul de presă al editorului Paradox Interactive.

Un nou efort al celor de la Pradox ce va vedea lumina zilei undeva anul viitor, in 2018. Cei interesati pot accesa site-ul jocului, unde se pot vedea in timp real „numarul de colonisti” pregatiri pentru Marte.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button