MORE

20 de minute de Wolfenstein The Old Blood

Continuarea lui Wolfenstein The New Order, sub forma unei extensii de sine stătătoare numită The Old Blood, a avut parte de o dezvăluire detaliată la PAX East. Aceasta a venit sub forma unei prezentări a primelor sale nivele, jucate de către producători și comentate tot de către aceștia.

În The Old Blood vei lua iarăși rolul lui BJ Blazkowicz, înainte de finalul războiului, când încă mai încearcă să pună capăt amenințării naziste, lucru ce implică o vizită la vestitul castel de la care își ia seria numele.

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button