Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views : Ad Clicks : Ad Views :
img

16 harti noi si cateva surprize neplacute pentru Call of Duty 4: Modern Warfare Remastered

/
/
/

Call of Duty 4 reprezinta deja inceputul sfarsitului pentru seria Call of Duty, de aici lucrurile ducandu-se in jos, ocazional cate un titlu mai raslet ridicand capul si spunand ca poate sa faca lucrurile diferit.

Call of Duty 4: Modern Warfare Remastered reprezinta o memento mori, un fel de aducere aminte a vremurilor cand shooterele militare erau mai maro si killstreak-urile nu erau atat de complicate. Totusi, spre fericirea fanilor infocati, noul joc remasterizat va avea 16 harti noi…originale. (pe cat punem pariu ca o sa fie mai jucat decat lansarea lui Infinite Warfare).

Asta nu inseamna ca Overgrown sau Crash, doua harti extrem de populare in joc nu isi vor face aparitia. Infinity Ward se pare ca au ales doar 10 harti pentru varianta remasterd. Chiar si asa, fanii se pare ca sunt destul de suparati inca de faptul ca nu pot cumpara inca separat jocul, pretul pentru Infinity Warfare si Call of Duty 4: Modern Warfare Remastered fiind de 79.99 euro. Probabil din acest motiv Infinity Ward au facut toate hartile disponibile la lansare, scapand astfel de „dlc-uri”. Cu toate ca o sa avem parte si de ele.

Din informatiile initiale, se pare ca Infity Ward nu au executat prea multe schimbari formulei clasice, acoperind totusi niste brese, precum super jump-urile de pe Crash de exemplu si alte cateva exploit-uri pe care jucatorii inraiti le-ar recunoaste si folosi. Mai mult, sunetul si imaginea a fost updatata, armele avand sunete mult mai realiste si texturile fiind aduse in 2016.

 

  • Facebook
  • Twitter
  • Google+
  • Linkedin
  • Pinterest

8 Comments

Leave a Comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

This div height required for enabling the sticky sidebar