PC

155 de dolari – atat te costa sa rulezi Windows 10 pe Raspberry Pi 2

Micutul Raspberry Pi 2 are o comunitate de fani destul de mare, acesta find modificat si transformat, adaptat si imbuntatit in fel si chip de aceasta. De la roboti, pana la drone, Raspberry Pi 2 a fost folosit in fel si chip, existand numeroase forumuri care te invata ce si cum sa faci cu placa minune. Unul dintre aceste tutoriale te invata cum sa instalezi Windows 10. Din pacate procesul este anevoios, mai ales cand trebuie sa comanzi online un brat de componente.

Acest lucru este pe cale sa se schimbe! Asta pentru ca Microsoft si Adafruit s-au alaturat efortul celor de la Raspberry Pi de a introduce Windows 10 pe micutul dispozitiv, recent prezentandu-se Windows 1o IoT Core Starter Kit, care iti pune la dispozitie tot ce ai nevoie pentru a instala Windows 10 IoT pe Raspberry Pi 2. Aici discutam de cabluri, carduri, led-uri tot ce ai nevoie, inclusiv Windows 10, ceea ce este un plus senzational pentru pasionatii de mestereala, pretul fiind destul de atractiv, adica 115 dolari, la care mai adaugi inca 40 pentru Pi 2.

Sigur, este o suma impresionanta, dar, daca stai bine sa te gandesti, castigi mai mult cu un Windows 10 portabil, in propiul tau buzunar. Esti in concediu, deschizi hotspot-ul la telefon, conectezi Pi 2 la un ecran si ai instant Windows 10, pardon Windows IoT.

[Adafruit]

Articole asemanatoare

Back to top button