PC&Consoles

15 minute motivationale pentru care sa nu cumperi Metal Gear Survive

Nu are sens sa mai dam cu parul intr-un cal mort, avand in vedere ca in acest Konami isi sapa groapa singuri in industria gaming-ului. Toate greselile pe care le-ar putea face un producator legendar de jocuri japonez le poate face, Konami le-a facut deja, mergand pe urmele celor de la Capcom.

Metal Gear Survive este inca un motiv pentru care fanii vor ura cu pasiune compania, ultimul gameplay trailer fiind definitia gameplay-ului turnat dupa un calapod. 

Ti-a placut DayZ Stand Alone? Nici noua! Cam asa si in cazul lui Metal Gear Survive, care in esenta nu este nimic decat un remaster cu niste crocobauri noi, ceva arme in plus, cateva harti si o dorinta arzatoare de a detrona alte survival games bune de pe piata precum…ARK de exemplu.

Konami nu face nimic cu acest titlu decât sa demonstreze ca pentru ei numele Metal Gear a ajuns echivalentul unei vacute bune de muls. Atat si nimic mai mult. Pe langa asta, vizual, jocul nu s-a schimbat de la Ground Zeroes/The Phantom Pain, platind pret intreg pentru ceea ce s-ar putea numi in urma cu 10 ani un MOD!

Pe de alta parte, exista si oameni care se uita cu interes catre anul viitor cand Metal Gear Survive urmeaza sa fie lansat, asa ca un segment de public este interesat de acest joc. Cine stie, poate chiar este o capodopera. Dar acel segment de public trebuie sa vada clipul de mai jos. Nu de alta, dar la cum ii cunoastem pe Konami, Survive cel mai probabil va avea un pret de joc intreg si o experienta din care nu prea poti sa intelegi ceva. De mai jos intelegem ca acele wormholes sunt de vina pentu utilizarea asset-urilor din The Phantom Pain.

 

[YouTube]

Articole asemanatoare

2 comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button