PC&Consoles

12 ani de la lansarea lui Grand Theft Auto: San Andreas

Pana la aparitia lui GTA IV si mult timp dupa,  Grand Theft Auto: San Andreas a fost joc national. Nu exista pusti care sa nu stie trezit la ora 3 dimineata sa iti recite codurile din San Andreas. Alaturi de alte titluri legendare, jocul celor de la Rockstar a facut furori atat la noi, pe aceste plaiuri mioritice, dar si peste hotare, fiind considerat un succes de proportii gigantice.

Grand Theft Auto: San Andreas a fost lansat pe data de 26 octombrie si a uluit gamerii de pe intreg mapamondul. De la cautari interminabile de BigFoot, pana la modul online, San Andreas oferea jucatorului o lume in care se putea desfasura dupa bunul plac. Cu toate ca la noi a prins mai mult modul online.

Fiind la data aparitiei cel mai anticipat joc al anului, alaturi de titluri precum Half Life 2 sau Halo 2, San Andreas a reusit sa vanda 17.4 milioane de copii doar pe Playstation 2, urmand sa fie lansat si pe alte medii in ani urmatori. Un joc laudat, notat doar cu note de 9 fiind si jocul care ajunge pe locul 5 in topul Playstation 2 cu cele mai multe note pozitive.

Editia Gaming Guinness World Records 2009 a listat acest titlu ca unul dintre cele mai de succes jocuri de pe Playstation 2, dar asta nu a scutit jocul de ceva controverse. Viata de strada dura portretizata in joc a fost criticata de catre activisti, scandalul Hot Coffee si multe altele s-au rasfrans asupra jocului si comunitatii. Totusi,  Grand Theft Auto: San Andreas a indurat peste ani, iar acum la 12 ani si o zi, ne aducem aminte cu nostalgie despre acest joc. Mai jos ne-am gandit sa introducem si un clip … un remake pe care probabil multi il doresc.

 

Articole asemanatoare

65 comentarii

 1. Keep up motherfucker!
  Ill have two number nines a number nine large a number six with extra dip a number seven two number 45s one with chesse and a large soda
  Yo Carl hows San Fierrrrro?

  😉

 2. I’m on it, man, I swear” Same old broken record, Carl. But that’s fine… because your brother’s getting a new cell mate tonight ? Horse Cock Harry. And I’m sending a present, little wedding present – a big tube of lube.

 3. Keep up motherfucker!
  Ill have two number nines a number nine large a number six with extra dip a number seven two number 45s one with chesse and a large soda
  Yo Carl hows San Fierrrrro?

 4. la teza unica dintr-a7a, am intarziat o ora din cauza acestui joc :)))) noroc ca comisia era din scoala, crezandu-mi minciuna ca am venit din alta localitate si am prins un accident si soferul a mers incet :)))))))))))))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Te-ar mai putea interesa si
Close
Back to top button