PC&Consoles

12 ani de la lansarea lui Grand Theft Auto: San Andreas

Pana la aparitia lui GTA IV si mult timp dupa,  Grand Theft Auto: San Andreas a fost joc national. Nu exista pusti care sa nu stie trezit la ora 3 dimineata sa iti recite codurile din San Andreas. Alaturi de alte titluri legendare, jocul celor de la Rockstar a facut furori atat la noi, pe aceste plaiuri mioritice, dar si peste hotare, fiind considerat un succes de proportii gigantice.

Grand Theft Auto: San Andreas a fost lansat pe data de 26 octombrie si a uluit gamerii de pe intreg mapamondul. De la cautari interminabile de BigFoot, pana la modul online, San Andreas oferea jucatorului o lume in care se putea desfasura dupa bunul plac. Cu toate ca la noi a prins mai mult modul online.

Fiind la data aparitiei cel mai anticipat joc al anului, alaturi de titluri precum Half Life 2 sau Halo 2, San Andreas a reusit sa vanda 17.4 milioane de copii doar pe Playstation 2, urmand sa fie lansat si pe alte medii in ani urmatori. Un joc laudat, notat doar cu note de 9 fiind si jocul care ajunge pe locul 5 in topul Playstation 2 cu cele mai multe note pozitive.

Editia Gaming Guinness World Records 2009 a listat acest titlu ca unul dintre cele mai de succes jocuri de pe Playstation 2, dar asta nu a scutit jocul de ceva controverse. Viata de strada dura portretizata in joc a fost criticata de catre activisti, scandalul Hot Coffee si multe altele s-au rasfrans asupra jocului si comunitatii. Totusi,  Grand Theft Auto: San Andreas a indurat peste ani, iar acum la 12 ani si o zi, ne aducem aminte cu nostalgie despre acest joc. Mai jos ne-am gandit sa introducem si un clip … un remake pe care probabil multi il doresc.

 

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

65 comentarii

 1. Keep up motherfucker!
  Ill have two number nines a number nine large a number six with extra dip a number seven two number 45s one with chesse and a large soda
  Yo Carl hows San Fierrrrro?

  😉

 2. ALL MY EXES LIVE IN TEXAS
  Probabil cand investigam mituri in Ghost Town si a iesit un avion fantoma din munte si era sa ma mierleasca.

 3. I’m on it, man, I swear” Same old broken record, Carl. But that’s fine… because your brother’s getting a new cell mate tonight ? Horse Cock Harry. And I’m sending a present, little wedding present – a big tube of lube.

 4. Când am făcut misiunea cu școala de pilotaj si pana am reușit să învăț să zbor am pierdut toată masa musculara

 5. Keep up motherfucker!
  Ill have two number nines a number nine large a number six with extra dip a number seven two number 45s one with chesse and a large soda
  Yo Carl hows San Fierrrrro?

 6. Jocu asta are aceeasi varsta pe cat are fratele meu
  Eu inca il joc dar multiplayer si cu niste moduri de grafica care il imbunatesc.

 7. la teza unica dintr-a7a, am intarziat o ora din cauza acestui joc :)))) noroc ca comisia era din scoala, crezandu-mi minciuna ca am venit din alta localitate si am prins un accident si soferul a mers incet :)))))))))))))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button