MORE

11 minute cumulate din Batman v Superman au „ajuns” pe net

Nu mai avem mult si o sa putem sa ne bucuram de Batman v Superman si a cincea testoasa ninja. Filmul este aproape gata pentru marile ecrane, iar fanii se pare ca au pareri contradictorii cand vine vorba de aceasta pelicula.

In mare parte, acest lucru se datoreaza – pe buna draptate – primului film. Henry Cavill si-a luat ceva libertati creative in portretizarea lui Superman, cand vine vorba de materialul sursa – una dintre regulile de baza ale celui mai cunoscut dintre super eroi fiind sa nu omoare. Lucru pe care Sups il face cu lacrimi in ochisori in primul film din serie.

Acum la aproape trei ani de la primul film publicul asteapta cu sufletul la gura urmatoarea parte a seriei, datorandu-se prezentei lui Bats si a catorva super eroi extrem de cunoscuti precum: Flash, Aqua Man sau Wonder Woman. Iar ceea ce am primit pana acum a fost… sa zicem fragmentat.

Asta pana cand un utilizator al site-ului YouTube s-a gandit ca este o idee buna sa puna cap la cap toate materialele video promotionale facute public pana in acest moment, reusind sa obtina nici mai mult, nimci mai putin decat 11 minute din viitorul film Batman v Superman: Dawn of Justice!

[M1llion]

Zona IT

Întotdeauna am avut înclinații „renascentiste”: film, jurnalism, filosofie, orice presupune despicatul firului în patru până la mecanismele cele mai profunde. Dar pasiunea pentru tehnologie a fost o constantă. Am început să configurez sisteme PC pe la sfârșitul anilor ’90, întâi pentru mine, apoi pentru prieteni, apoi pentru primul meu start-up, una dintre primele firme de editare digitală din Romania. Asta în paralel cu jurnalismul tech, început în aceeași perioadă, concretizat întâi în producții TV, apoi în online.

Articole asemanatoare

2 comentarii

  1. Ce pot sa spun… Filmul are mult potenţial, daca nu il fac un ghiveci de Justice League. E cam devreme sa arunce atâtea personaje intr-un film. Daca reusesc să facă din Wonder Woman un personaj secundar, iar ceilalti membri JL nu vor avea mai mult decât un cameo… Chiar şi atunci filmul ar putea sa greş. Din cauza (sau datorită) trailerului #2 multa lume spune ca Doomsday va fi un fel de monstrul lui Frankenstein. In trailer arată cadavrul lui Zod, apoi pe Lex Luthor spunând „bring it to me” apoi un mambo-gimbo cu fulgere si apare doomsday. Totuși nu spune nimeni ca scenele alea erau legate. Domnul fie bun cu noi…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button