PC&Consoles

11 mii de jucători au zburat din CS:GO

Mai țineți minte când Valve a gonit prin VAC Ban-uri în jur de 4000 de oameni într-o singură zi? Acesta a fost numia începutul!

Se pare că noua capacitate de a detecta trișori a sistemului este destul de mare, acum 11 mii de jucători fiind evacuați de pe serverele oficiale peste noapte. Numărul este mare și este foarte probabil că va continua să crească.

Dacă VAC poate acum să detecteze așa cum trebuie programele de trișare, atunci pe parcursul următoarelor zile am putea avea numere la fel de mari, ori până când trișorii sunt dați afară cu toții, sau până când aceștia decid să nu riște și să ia o pauză.

Prin coincidență, seara trecută Steam chiar a avut mici probleme de stabilitate, aproape de parcă mii de trișori furioși că nu mai pot juca CS:GO au încercat să inițieze un DDoS asupra serviciului.

[SteamDB]

Iulian Mocanu

Redactor Știri

Articole asemanatoare

33 comentarii

    1. Recent pentru prima data in viata de cand ma joc dota 2 am vazut ca cineva a fost dat afara si a fost nevoit sa se reconecteze datorita unei scanari de map hack facuta de steam, chestia asta se intampla frecvent in dota 1, in sfarsit am revenit pe drumul cel bun :). Nu mai stiu daca scria chiar map hack in mesajul de atentionare de pe ecran, dar scria ceva similar in termeni mai noi, oricum ma bucur ca in sfarsit se intampla si in dota 2 asa ceva 🙂

  1. Poate intr-un final scăpăm de tot în CS:GO de codati, dar absolut de tot! Apoi să se apuce să repare si sa duca la un alt nivel, de joc, de grafica etc jocul..

  2. Uni dintre ei au cheat pt ca s-au plictisit de joc altii dintre ei o fac doar ca sa vada cum e sa ai cheat altii le e lene sa invete sa joace si folosesc cheat-uri si se trezesc ca au primit vac-ban.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button