MORE

Sennheiser ataca in mod deliberat Beats Audio!

Sennheiser ataca in mod deliberat Beats Audio, realizand una dintre cele mai impresionante linii de casti audio din ultima vreme, portofoliul acestora acum aratand mult mai… de strada. Si fara compromisuri la calitatea audio!

Iubitorii de tonuri joase vor fi bucurosi sa afle ca Sennheiser se pregateste sa lanseze doua modele noi de casti: Urbanite si Urbanite XL. Sennheiser s-a axat pe calitatea bass-ului cu aceste casti, ei dorind sa creeze o experienta portabila…de club! Noile casti sunt construite din materiale de calitate foarte buna, ceea ce le diferentiaza de concurenta, adica de castile Beats, vor ei sa zica.

Se pare ca nici la capitolul colorit nu s-au dat inapoi de la nimic. Au toate culorile curcubeului, pot fi „imprerecheate” cu orice dispozitiv Android sau iOS, si exista chiar si o varitanta Denim. Modelul Urbanite, varianta on-ear, va putea fi achizitionat la pretul de 199$, iar modelul Urbanite XL, varianta over-ear, va putea fi achizitionat la pretul de 249$. Ambele variante vor fi lansate mai tarziu in acest an.

Totodata, Sennheiser s-a decis sa actualizeze si linia Momentum cu un model de casti in-ear. Noile casti Momentum vor beneficia de o telecomanda in-line ce va putea fi folosita pentru adjustarea volumului sau preluarea apelurilor. Ele vor fi lansate in decursul acestui an si vor putea vi achizitionate la pretul de 99$.

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

2 comentarii

  1. Sennheiser Momentum au acelasi pret si nu sunt facute cu gandul la Beats Audio,ci mai de graba la audiofili,plus ca arata si mai bine si sunt facute din materiale premium(aluminui,alcantara/piele),nu plastic.Momentum sunt dupa parerea mea o alegere mai buna.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button