GamingPC&Consoles

Primii 1000 de jucători de Diablo 4 care vor atinge nivelul maxim vor fi imortalizați de Blizzard pe o statuie

Diablo 4 se apropie de momentul zero, în care vom pune mâna pe cel mai nou joc din serie după o pauză de peste un deceniu. Cu ocazia lansării, cei de la Blizzard au anunțat că vor lansa și un leaderboard, iar primii 1000 de jucători care ating nivelul maxim pe modul Hardcore vor fi imortalizați pe o statuie a lui Lilith. Cursa pentru experiență in-game începe pe 1 iunie 2023, iar cei care au avut jocul înainte de lansare vor avea tot progresul șters. În acest fel toată lumea o va lua de la zero.

Haideți să facem o mică recapitulare cu tot ce știm despre Diablo 4. În primul rând, lansarea va avea loc pe data de 6 iunie 2023, deci mai avem o săptămână. Anual, vor fi câte patru sezoane în joc, primul dintre acestea urmând să înceapă pe la jumătatea lunii iulie. Fiecare sezon va avea o tematică proprie și știm cu siguranță că nu vom vedea zombie… cel puțin nu în primul an.

Diablo 4 Alternate Feature

Jucătorii de Diablo 4, îngrijorați că streamerii vor fi avantajați

Chiar dacă inițiativa celor de la Blizzard este faină, vrând să premieze cei mai înfocați fani ai jocului, aceasta nu a fost lipsită de controverse. După anunțul că va exista un leaderboard care îi va „premia” pe cei mai hardcoriști dintre gameri, unii au început să comenteze cum că streamerii și creatorii de conținut vor avea un avantaj în fața jucătorilor noi. Și într-un fel au dreptate, pentru că cine l-a jucat știe deja la ce să se aștepte, indiferent dacă începe de la zero sau nu.

Realitatea este însă diferită, pentru că în meseria asta de reviewer nu prea ai cum să te dedici atât de mult unui joc. În timp ce fanii Diablo 4 vor investi zeci de ore în noul joc și cea mai grea dificultate a sa, oamenii ca mine deja vor juca și testa alte chestii care urmează să apară. Timpul unui creator de conținut este limitat, iar singurii care prezintă un pericol sunt streamerii carese joacă ca job. Dar și-aici este o discuție deschisă pentru că nu toți sunt profesioniști, mulți streameri fiind jucători average.

Marinake

Andrei mă numesc, dar lumea mă cunoaște drept Marinake. Am terminat ceva facultate de publicitate, însă drumurile mele nu au condus niciodată spre acest domeniu... așa că mă aflu aici și acum. După câțiva ani în care am tot migrat de pe o platformă pe alta și mi-am lăsat amprenta, scrisă, peste tot unde am apucat, am poposit la Zona. Scrierile mele includ recenzii de jocuri și hardware, cât și produse lifestyle. Când nu scriu review-uri, mă veți găsi adesea cu o cafea în mână, scriind despre ăle mai noi știri din industria tech și nu numai.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button