MORE

1000 Deathclaws versus 100 Brotherhood of Steel

Cosmic Contrarian, canalul responsabil pentru aceasta aroganta, nu este la prima abatere de acest gen, Co5mic realizand si in trecut astfel de batalii impresionante. Totusi, jucatorii de Fallout stiu deja cat de periculoase sunt aceste creaturi, mai ales Deathclaws, care au uneori prostul obicei sa apara in zonele de inceput ale jocului, rezultatul fiind un haos de nedescris si o fuga sanatoasa, avand viata cat un boss din Final Fantasy.

In trecut canalul de Youtube patronat de Co5mic a mai realizat astfel de batalii si in alte jocuri precum Skyrim sau FarCry, in general jocuri care permit modarea aspectelor grafice sau introducerea de elemente vizuale sau asset-uri din joc intr-o anumita portiune a jocului.

Sigur, vizual este impresionant, pana cand voice over-ul te loveste peste urechi ca o creta pe tabla, fiind o combinatie de accent placut si zgomot care te zgarie pe timpan. Dar pana la urma poti sa inchizi sunetul, cu toate ca are si clipuri in care se vede ca si-a dat silinta.

Totusi, o intrebare ramane: Pe ce sistem a rulat aceasta lupta, avand in vedere numarul impresionant de personaje pe ecran. Discutam totusi de 1000 Deathclaws versus 100 Brotherhood of Steel. Nu credem ca a fost vorba de un monstru de PC, dar totusi, jocul nu este chiar atat de bine optimizat.

[Cosmic Contrarian]

Tags

Related Articles

Back to top button
Close
Close