TECHRSS PaginaDeMediaTelefoane

1000 de magazine Xiaomi este noul eveniment care aduce oferte și cadouri exclusive

Xiaomi a luat cu asalt lumea tehnologiei și are cu ce să se mândrească. Producătorul și-a deschis magazinul cu numărul 1000 din totalul shop-urilor prezente pe piețele internaționale. Pentru a sărbători momentul, compania organizează evenimentul “1000 de magazine Xiaomi” și va oferi cadouri exclusive și reduceri pentru mai multe produse ca dovadă a recunoștinței față de fanii și clienții fideli Mi.

Promoțiile sunt valabile până la data de 15 iunie și în Mi Store Mega Mall București. Singurul magazin fizic Xiaomi din România vine cu reduceri consistente pentru unele dintre cele mai populare produse. De asemenea, fanii Mi se vor bucura și de cadouri exclusive care vor marca evenimentul.

Care sunt cele mai importante oferte din cadrul evenimentului 1000 de magazine Xiaomi?

  • Smartphone-ul Mi 10T Pro 5G (8GB+128GB) va putea fi achiziționat la prețul promoțional de 1.899 lei.
  • Din gama ecosistem, noul Mi Smart Band 6 va avea prețul promoțional de 179 lei, Mi Air Purifier 2H va costa 399 lei, bateria externă Mi Power Bank 3 Pro 20000mAh – 169 de lei și Mi Bluetooth Selfie Stick – 69 de lei.
  • În Mi Store Mega Mall București vor exista și pachete promoționale. De exemplu, aspiratorul vertical Mi Vacuum Cleaner G10 va putea fi achiziționat împreună cu Mi Vacuum Cleaner Mini la prețul de 1.249 lei. Un alt pachet conține două camere de supraveghere Mi 360 Home Security Camera 2K Pro la prețul de 399 lei. 

Primul magazin global Xiaomi și-a deschis porțile pentru fanii Mi în Singapore, în anul 2016. De atunci, numărul magazinelor s-a extins rapid la nivel global.

Pentru a marca acest moment, producătorul organizează evenimentul “1000 de magazine Xiaomi”, care va fi sărbătorit online și offline ca o modalitate de a răsplăti consumatorii Xiaomi și fanii Mi care au susținut compania și au crezut în produsele sale de-a lungul anilor.

Promoțiile se vor desfășura la majoritatea magazinelor Xiaomi din lume. Cadourile exclusive pentru eveniment vor avea un logo Xiaomi special conceput, compus din sintagma „Mulțumesc” în zeci de limbi diferite – o expresie de recunoștință pentru toți fanii Mi.

Carol Zafiriadi

"Am crescut inconjurat de pop culture, muzica si jocuri video..." Da, cunoastem explicatia pe care o poate oferi cineva care scrie despre gaming si tehnologie. Evident, nici eu nu sunt o exceptie. Cunoscutii ar putea spune ca in scrierile mele se pot regasi convingerile si esteticile care il fac pe Carol sa fie...Uhh...Carol. Scriu cu drag, alaturi de colegii mei, si disec filosofic si estetic jocurile video si smecheriile aduse de tehnologie.

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button