MORE

10 milioane de console XboxOne vandute pana in acest moment

Microsoft a livrat aproape 10 milioane de console XboxOne din întreaga lume, scrie pe Xbox Wire, CVP-ul de marketing, strategie și afaceri Yusuf Mehdi.

Comparativ cu săptămâna precedentă,  vanzarile Xbox One din SUA s-au triplat, ceea ce este foarte palpitant deoarece tot mai multi prieteni se vor juca împreună în vacanță „, spune Mehdi.

Microsoft a anunțat recent ca Xbox One ar fi cu 50 dolari mai ieftin incepand cu 2 Noiembrie pana pe 3 Ianuarie, la asta adaugandu-se si consolele care vin la pachet cu jocuri. Pachetul Assassin’s Creed: Unity Xbox One și Kinect de exemplu costa 450 de dolari, în timp ce pachetul fără Kinect este 350 dolari.

 In luna octombrie Sony a anuntat vanzari de 13,5 milioane de unitati PS4 la nivel mondial. În iunie, Microsoft a inceput sa vanda XboxOne fără Kinect la pretul de 400 dolari, deci cu 100 dolari mai putin decât pachetul lansat cu Kinect, si la acel moment compania a raportat vanzarile din acea luna ca fiind duble fata de cele din luna mai. V-ati prins unde era problema?

Zona IT

ZONA IT

Articole asemanatoare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Back to top button